Sylvester Stallone calcă pe urmele familiei Kardashian şi apare într-un reality-show alături de familie, program ce va fi difuzat în primăvară pe platforma Paramount+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un prim trailer parodie, inspirat de filmul „Cliffhanger”, a fost postat joi, online. Starul din „Rambo” şi „Rocky” apare aici alături de cele trei fiice ale sale: Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani şi Scarlet, 20 de ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone)

Întrebat în noiembrie anul trecut de The Hollywood Reporter despre această emisiune, actorul în vârstă de 76 de ani a susţinut proiectul, asigurând că este o modalitate pentru el de a petrece timp cu familia. 

„Simt că am pierdut mult timp”, a declarat el atunci. „Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac această emisiune”.

Sylvester Stallone nu este singurul star de la Hollywood care a acceptat să apară într-un reality show despre familia sa. Clint Eastwood a participat în 2012 la „Mrs Eastwood and company”, un reality show despre soţia sa şi copiii lor.

„The Family Stallone” este produs de MTV Entertainment Studios. Producători executivi sunt: Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind, Nadim Amiry, Julie Pizzi, Farnaz Farjam şi Jonathan Singer. Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray şi Jason Williams sunt coproducători executivi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.