Sylvester Stallone a fost dat în judecată într-un proces iniţiat de un antrenor de fitness, care îi cere starului hollywoodian daune de 7 milioane de dolari, din cauza unui reality show produs de cunoscutul actor american, intitulat ”Strong”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul de fitness Robert Fletcher afirmă că a creat un reality show, intitulat ”America's Next Great Trainer”, şi a propus ideea acestui program de televiziune mai multor personalităţi de la Hollywood, în urmă cu doi ani, precizează TMZ.com. 

Robert Fletcher spune că a trimis scenariul acestui proiect agentului de presă al lui Stallone, dar şi altor angajaţi ai companiei William Morris Endeavour, care reprezintă interesele starului hollywoodian, în vârstă de 69 de ani. 

Fletcher, originar din New York, care a depus documentele la un tribunal american, vineri, afirmă că se află şi în posesia unei înţelegeri semnate cu antrenorul sportiv Todd Durkin, potrivit căreia acesta ar fi trebuit să fie prezentatorul noului reality show. 

Cu toate acestea, începând din 2015, Todd Durkin a încetat orice formă de comunicare cu Fletcher. 

Robert Fletcher mai spune că a trimis producătorului David Broome, unul dintre producătorii show-ului ”The Biggest Loser”, materiale informative şi de marketing despre proiectul său. 

În aprilie 2016, postul NBC a difuzat premiera reality show-ului ”Strong”, care este prezentat de Todd Durkin şi produs de David Broome şi Sylvester Stallone. 

Proiectul său este construit ca o întrecere între 20 de antrenori - femei şi bărbaţi -, care concurează în arte marţiale, antrenamente de forţă şi box. Robert Fletcher consideră că emisiunea ”Strong” ar fi o copie perfectă a emisiunii sale ”America's Next Great Trainer”. 

Robert Fletcher i-a dat în judecată pe Sylvester Stallone, postul NBC, Todd Durkin şi alţi producători executivi ai reality show-ului ”Strong”. El solicită daune financiare de 7 milioane de dolari. 

Sylvester Stallone, născut pe 6 iulie 1946, a devenit cunoscut pentru roluri principale în filmele de acţiune din francizele ”Rocky” şi ”Rambo”. A primit trei nominalizări la premiile Oscar, în 1977 şi 2016, la categoriile ”cel mai bun scenariu” şi ”cel mai bun actor”, pentru ”Rocky” (1976), şi pentru ”cel mai bun actor în rol secundar”, pentru ”Creed” (2015). În anul 2016, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul ”Creed”, iar în 1992 a primit un premiu César onorific.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.