Sundar Pichai, CEO-ul companiei Google, i-a trimis o scrisoare unei fetiţe în vârstă de şapte ani care îl contactase pentru a îi cere un loc de muncă, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a stat de vorbă cu tatăl ei despre locul de muncă al acestuia, Chloe Bridgewater, o fetiţă în vârstă de şapte ani, a decis că vrea să lucreze pentru compania Google şi a redactat o scrisoare care începe în felul următor: ”Dragă şefule de la Google”.

Sursa de inspiraţie pentru scrisoarea fetiţei a fost o simplă căutare pe motorul Google. Chloe a văzut pe internet birourile companiei americane, care includ ”fotolii-puf”, mini-carturi şi tobogane, însă ea a vorbit în acea scrisoare şi despre interesul ei faţă de computere.

Chloe a recunoscut în acelaşi text că i-ar plăcea să lucreze şi într-o fabrică de ciocolată şi să participe la o probă de înot la Jocurile Olimpice. 

Deşi era doar a doua scrisoare a fetiţei, după o primă misivă adresată lui Moş Crăciun, Sundar Pichai, CEO-ul Google, i-a răspuns lui Chloe.

”Îţi mulţumesc pentru scrisoarea pe care mi-ai trimis-o. Sunt bucuros să aflu că îţi plac computerele şi roboţii şi sper că vei continua să înveţi tot mai multe lucruri despre tehnologie. Cred că dacă vei continua să munceşti din greu şi să îţi urmezi visurile, poţi să realizezi tot ce îţi vei propune - de la a lucra pentru Google şi până la a înota la Jocurile Olimpice. Aştept cu încredere să primesc CV-ul tău după ce vei termina şcoala. Toate cele bune ţie şi familiei tale”, a scris Sundar Pichai în acel text.

Sundar Pichai, care provine dintr-o familie săracă din India, a fost numit în funcţia de CEO al companiei Google în 2015.

Andy, tatăl fetiţei, a spus că fiica lui a considerat ”că acel răspuns era absolut normal”.

”Am fost uluiţi, dar nu cred că Chloe a înţeles cu adevărat magnitudinea reacţiei pe care a declanşat-o”, a spus Andy Bridgewater, manager de vânzări din oraşul Hereford.

”Are un mare spirit antreprenorial. Încă de la grădiniţă, rapoartele şcolare spuneau că este deşteaptă, muncitoare şi politicoasă - suntem foarte mândri de ea şi de sora ei mai mică (Holly, în vârstă de cinci ani)”, a adăugat Andy Bridgewater.

Andy şi soţia lui, Julie, consilier în resurse umane, spun că au remarcat faptul că fiica lor Chloe are spirit antreprenorial după ce acesta le-a spus că se oferă să facă curăţenie în bucătărie în schimbul sumei de 20 pence.

”Este atât de tânără şi are nevoie să se joace cu prietenii ei, să sară pe trambulină de exemplu, dar, atunci când îşi manifestă interesul faţă de altceva - cum a fost cazul cu această scrisoare - noi vrem să o încurajăm”, au spus părinţii fetiţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.