Statui aurii ale actorilor Emma Stone şi Ryan Gosling, protagoniştii musicalului ”La La Land”, marele favorit la premiile Oscar 2017, unde acest lungmetraj regizat de Damien Chazelle va concura la 14 categorii, au fost expuse joi seară în centrul Londrei, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Statuile, care au înălţimea de 2,5 metri, imită o scenă din musicalul ”La La Land”, prezentată şi pe afişul oficial al peliculei, ce îi arată pe cei doi actori în timp ce dansează împreună. 

Ele au fost expuse în balconul cinematografului Odeon din Leicester Square din centrul Londrei. Odeon este cinematograful londonez în care au loc în mod tradiţional premierele unor filme importante.

Statuile celor doi actori, care au avut nevoie de peste 360 de ore pentru a fi realizate, vor rămâne în acel loc până la gala de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles. 

”La La Land”, un tribut adus musicalurilor create de Vincente Minnelli şi Jacques Demy, este un film romantic, despre o actriţă debutantă şi un muzician de jazz care se îndrăgostesc în timp ce încearcă să aibă succes la Hollywood.

Musicalul ”La La Land, care a egalat recordul de nominalizări la Oscar primite de un singur film într-un an, deţinut ex aequo de peliculele ”Titanic” (1997) şi ”All About Eve” (1950), va concura la 14 categorii de trofee şi pare să deţină statutul de principal favorit la categoria ”cel mai bun film al anului”.

”La La Land” a fost nominalizat inclusiv la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”, pentru tânărul cineast Damien Chazelle, în vârstă de 32 de ani, iar protagoniştii filmului, Ryan Gosling şi Emma Stone, au fost nominalizaţi la categoriile ”cel mai bun actor” respectiv ”cea mai bună actriţă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.