Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, protagonistele următorului capitol „Sex and the City”, pregătit de HBO Max, vor câştiga cel puţin 1 milion de dolari pe episod, potrivit mai multor surse citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele trei actriţe vor fi şi producători executivi ai programului.

În ultimii ani a devenit obişnuit ca starurile să primească astfel de salarii pentru rolurile în televiziune. Actori precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Sir Patrick Stewart, Reese Witherspoon şi Kerry Washington se numără între cei care fost remuneraţi cu milioane de dolari pentru rolurile interpretate în show-uri ale unor platforme ca Netflix şi Hulu.

Noul capitol „Sex and the City”, intitulat „And Just Like That…”, va avea zece episoade de câte jumătate de oră.

Proiectul le are în centru pe Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) şi Miranda Hobbes (Nixon), prietene la vârsta de 50 de ani. Producţia e programat să înceapă în primăvară, în New York. 

Kim Cattrall, care a interpretat rolul Samantha Jones în serialul original şi în cele două lungmetraje care i-au urmat, nu va reveni în distribuţie.

Michael Patrick King va fi producător executiv alături de Parker, Nixon şi Davis.

Serialul „Sex and the City” a fost creat de Darren Star pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, apărut în 1997. A fost lansat de HBO în 1998 şi a avut şase sezoane, până în 2004.

Show-ul a fost urmat de două filme, „Sex and the City” (2008) şi „Sex and the City 2” (2010). Un serial prequel, „The Carrie Diaries”, cu AnnaSophia Robb, a fost lansat de CW în 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.