Starul de la Bollywood Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, sâmbătă, şi internat într-un spital din Mumbai, împreună cu fiul său, Abhishek, şi el contaminat, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost testat pozitiv la Covid" şi "trimis la spital", le-a declarat Amitabh Bachchan pe Twitter celor 43.000 de fani. 

"Toţi cei care au fost în apropierea mea în ultimele 10 zile sunt rugaţi să se testeze", a fost mesajul actorului. 

Fiul său Abhishek a ţinut să precizeze că ambii au fost internaţi în spital cu simptome "uşoare". 

Mii de indieni îl apreciază pe Amitabh Bachchan, urmărind fiecare dintre discursurile sale. În fiecare an, la 11 octombrie, fanii se adună în faţa casei sale din Mumbai, la aniversarea actorului. 

Supranumit "Big B", el a devenit celebru în anii '70 când a început să joace în filme de mare succes precum "Zanjeer" şi "Sholay".

La aproape jumătate de secol mai târziu, el continuă să joace şi să facă săli pline. 

Fiul său, Abhishek Bachchan, 44 de ani, este de asemenea actor şi producător de succes la Bollywood. El este căsătorit cu fosta Miss World  Aishwarya Rai, devenită şi ea o celebritate a cinematografiei indiene.

India este a treia cea mai afectată ţară din lume în privinţa numărului de contaminări, cu 820.916 de perosane testate pozitiv cu noul coronavirus, dintre care 22.193 decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.