Starul american Donny Osmond, actor de televiziune şi cântăreţ, a anunţat că pregăteşte cel de-al 62-lea album, scrie Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a publicat, duminică după-amiază, pe Twitter, un mesaj în care dezvăluia „un mic secret” - acela că lucrează la un album continuare a discului „The Soundtrack of My Life” (2014).

Solo, Osmond a mai lansat 17 albume. Restul discurilor au apărut în formula Donny & Marie (împreună cu sora lui Marie Osmond) şi în formula de cvintet The Osmonds, împreună cu fraţii lui.

Discul este o compilaţie de coveruri, între care „Ben” (Michael Jackson) şi „The Long and Winding Road” (The Beatles). 
Donny Osmond a mai spus că, pe parcursul următoarelor luni, îşi va ţine fanii la curent cu evoluţia albumului.

Donald Clark "Donny" Osmond s-a născut pe 9 decembrie 1957, în Ogden (Utah). Într-o vacanţă la Disneyland, fraţii lui - Wayne Osmond, Alan Osmond, Merrill Osmond şi Jay Osmond - au fost remarcaţi de însuşi Walt Disney. Ei au susţinut un show în parcul de distracţii şi, în 1962, au debutat la „The Andy Williams Show” (1962). La acel moment, din trupă făcea parte şi Donny. A făcut carieră în televiziune, a jucat pe Broadway şi, împreună cu fraţii lui mai în vârstă, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.