Lungmetrajul SF „Star Wars: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” are premiera vineri în cinematografele româneşti şi este singurul debut din acest weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de J.J. Abrams, filmul îi are în distribuţie pe Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Richard E. Grant, Keri Russell şi Lupita Nyong'o. 

În lungmetraj apare şi actriţa Carrie Fisher, decedată în 2016. Producătorii au decis să folosească imagini filmate cu ea pentru „The Force Awakens” (2015).

Ultimul film din saga îi găseşte pe supravieţuitorii Rezistenţei care se confruntă din nou cu Primul Ordin, iar acţiunea are loc la ceva timp după cea din „The Last Jedi” (2017).

În premieră pentru franciza care cuprinde trei trilogii, una dintre scenele celui mai nou film prezintă un sărut între două personaje de acelaşi sex.

„Star Wars: Skywalker - Ascensiunea” este al nouălea film din saga începută în 1977 de George Lucas şi ultimul din a treia trilogie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.