Piesa „Till I Collapse” a lui Eminem s-a aflat, în 2017, pe primul loc în lista Spotify a celor mai ascultate cântece potrivite pentru efectuarea exerciţiilor fizice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru al doilea an consecutiv, piesa lansată de Eminem în 2002 conduce lista celor mai ascultate melodii potrivite pentru efectuarea exerciţiilor fizice. Rapperul este prezent şi pe locul al treilea în clasamentul global, cu „Lose Yourself”, scrie Variety.

La nivel global, locul secund este ocupat de Post Malone şi single-ul „Rockstar” din 2017, care, în ceea ce priveşte Statele Unite, ocupă prima poziţie. În SUA, Kendrick Lamar se află pe cea de-a doua, cu „HUMBLE.”, iar „Till I Collapse”, pe cea de-a treia.

Serviciul de streaming Spotify are peste 25 de milioane de liste cu piese potrivite pentru sport create de utilizatori.

Cele mai multe liste au fost create în Oslo, Miami, Washington D.C. şi Londra. Perioada în care ele sunt ascultate cel mai mult este cuprinsă între 1 ianuarie şi 14 februarie, cu un maxim pe 24 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.