Un spectacol inedit a avut loc vineri după-amiază, la Delfinariul din Constanţa, o reprezentaţie a delfinilor desfăşurându-se în timpul unui concert de muzică simfonică susţinut de orchestra Bigg Dimm a’Band din Cluj, cea care zilnic are spectacole pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turiştii şi constănţenii au umplut clădirea Delfinariului din Constanţa vineri, pentru a asista la reprezentanţia delfinilor de la ora 15.00. Mulţi dintre ei nu ştiau că vor avea parte şi de un spectacol simfonic în acelaşi timp cu reprezentanţia delfinilor. Orchestra se aşezase în zona centrală a sălii respective, iar înainte de spectacol directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bâlbă, a povestit celor prezenţi câteva lucruri despre delfini, dar şi despre Marea Neagră.

La ora 15.00, a început concertul orchestrei Bigg Dimm a’Band din Cluj. Nu de puţine ori, mişcările delfinilor au fost aplaudate de spectatori, unii dintre aceştia remarcând la final că uneori părea că delfinii dansează pe muzică.

După 20 minute, recitalul delfinilor, dar şi al artiştilor s-a încheiat. Copiii au spus la finalul spectacolului că cel mai mult le-au plăcut săriturile delfinilor, iar părinţii au apreciat şi muzica, ei spunând că nu ştiau atunci când şi-au programat vizita la Delfinariu şi despre concertul simfonic.

Orchestra Bigg Dimm a’Band din Cluj este implicată în proiectul Sunset Sea-mphony 2017, care se desfăşoară în perioada 29 iulie – 27 august pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Repertoriul concertelor este variat, accesibil pentru publicul larg şi cuprinde piese celebre de muzică simfonică, precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească sau melodii celebre de pe coloana sonoră a filmelor.

Proiectul este organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.