Albumul „Sour” al cântăreţei şi actriţei Olivia Rodrigo a petrecut a patra săptămână, neconsecutiv, pe primul loc în Billboard 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul a fost vândut în 83.000 de unităţi, în SUA, în săptămâna încheiată pe 16 iulie, potrivit MRC Data. „Sour” s-a menţinut astfel pe primul loc, pentru a doua săptămână consecutiv.

Este primul album de debut al unei cântăreţe care petrece patru săptămâni pe primul loc de la „I Dreamed a Dream” al lui Susan Boyle, care a acumulat 6 săptămâni, toate consecutive, în perioada decembrie 2009 - ianuarie 2010.

Doja Cat şi „Planet Her” au petrecut a treia săptămână, consecutiv, pe poziţia secundă, după ce albumul a fost vândut în 61.000 de unităţi. Acesta este primul disc care petrece primele trei săptămâni în top pe locul al doilea de la „The Pinkprint” al lui Nicki Minaj, în 2015.

„Dangerous: The Double Album” al lui Morgan Wallen a urcat un loc, până pe trei, cu 44.000 de unităţi vândute în a 27-a săptămână de la lansare.

Rapperii Lil Baby şi Lil Durk şi albumul lor „The Voice of the Heroes” au ocupat locul al patrulea, în coborâre o poziţie, cu 30.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de la apariţie, în timp ce Polo G şi „Hall of Fame” au urcat două poziţii, până pe cinci, după ce albumul a fost vândut în 37.000 de unităţi

Top 10 este completat de Dua Lipa cu „Future Nostalgia”, Tyler, the Creator şi „Call Me If You Get Lost”, Bo Burnham cu „Inside (The Songs)”, The Weeknd cu „After Hours” şi de Moneybagg Yo cu „A Gangsta’s Pain”.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album; accesările audio şi video on-demand).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.