Soţia cântăreţului galez Tom Jones, Linda, a murit, duminică, la Spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, la vârsta de 75 de ani, la finalul unei lupte grele cu cancerul, conform anunţului făcut de reprezentantul artistului, citat de contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lady Melinda Rose Woodward, cunoscută cu numele Linda, care a fost căsătorită cu Tom Jones timp de 59 de ani, s-a aflat în compania soţului ei şi a celor dragi în ultimele sale clipe de viaţă. 

Tom Jones, în vârstă de 75 de ani, a anulat, recent, mai multe concerte pe care trebuia să le susţină în Asia şi în Emiratele Arabe Unite, din cauza ”unei boli grave în familia lui”, fără să divulge identitatea persoanei în cauză.

Tom Jones şi soţia lui au un fiu, Mark, născut în anul 1957. În prezent, Mark lucrează ca manager al tatălui său.

Tom Jones, născut pe 7 iunie 1940, este un cântăreţ galez, devenit celebru la mijlocul anilor 1960, cu un stil muzical ce include influenţe din numeroase stiluri, precum pop, rock, R&B, country, dance, soul şi gospel. Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum "It's Not Unusual", "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss" şi "Sex Bomb". Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.