Sore, Nicoleta Nucă şi Damian Drăghici sunt printre artiştii care vor cânta, de Revelion, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, evenimentul fiind organizat de Primărie şi Sfinx Experience. Valoarea contractului este de aproximativ 660.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul din Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local, că licitaţia pentru organizarea Revelionului 2019 a fost câştigată de firma Sfinx Experience din Bucureşti, iar pe scenă vor urca, printre alţii, Sore, Nicoleta Nucă şi Damian Drăghici.

"Licitaţia a fost câştigată de Sfinx Experience din Bucureşti. Revelionul va începe la ora 19, iar spectacolul se va termina la ora 1. Vor fi Damian Drăghici, Sore, Vanotek, Nicoleta Nucă, DJ Slimboy şi artificii", a afirmat edilul.

El a precizat că la licitaţia pentru organizarea acestui eveniment au depus oferte trei firme, fiind declarată câştigătoare oferta celor de la Sfinx Experience. Valoarea contractului este de 657.000 de lei.

Făgădău a mai spus că focul de artificii va dura 10 minute şi că va fi prezent la acel eveniment. În ultimii ani, Primăria Constanţa a organizat asemenea evenimente în noaptea dintre ani, în Piaţa Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.