Roger Daltry, solistul trupei The Who, a anunţat că va lansa un brand de şampanie pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a grupului, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul brand de şampanie, care va fi disponibil într-o ediţie limitată, se va numi Champagne Cuvee Roger Daltry şi va putea fi cumpărat începând din luna iunie. 

Şampania Roger Daltrey va fi produsă de o podgorie din Troissy, o comună din departamentul francez Marne, pe baza a trei sortimente de vin - Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Meunier.

Sticlele sunt decorate cu logoul oficial al trupei The Who, iar pe etichete apare semnătura lui Roger Daltrey. 

Un procent din veniturile ce vor fi obţinute din comercializarea acestui brand de şampanie va fi donat în beneficiul fundaţiei de caritate Teen Cancer America.

The Who este o trupă rock înfiinţată în Marea Britanie, celebră pentru albume precum ”My Generation”, ”Tommy” şi ”Quadrophenia”. Formaţia britanică, a cărui formulă clasică a fost alcătuită din solistul Roger Daltrey, chitaristul Pete Townshend, basistul John Entwistle şi toboşaul Keith Moon, este considerată una dintre cele mai influente trupe rock din secolul al XX-lea, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.