Organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea au prezentat simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice care vor întreţine spiritul sărbătorilor, în premieră, în Bucureşti.

Edy Chereji, co-fondator UNTOLD: „Universul UNTOLD se extinde cu o experienţă dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD îşi va face simţită prezenţa în Bucureşti. Conceptul spaţiului, amenajarea şi activităţile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata ţara şi va deveni principala atracţie pentru locuitorii capitalei. Bucureştiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, aşa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum". 

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, şi este finanţat în totalitate din fonduri private.

Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spaţiu, iar accesul publicului este gratuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.