Cel de-al treilea sezon al thrillerului procedural „Harrow - Viaţă de legist” va debuta la AXN pe 16 septembrie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 23:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, cu Ioan Gruffudd în rol principal, prezintă viaţa şi cariera unui medic legist care apelează la metode uneori neortodoxe pentru rezolvarea cazurilor.

Doctorul Daniel Harrow este un legist care iese din tipare. Plin de empatie faţă de persoanele decedate şi cu o înclinaţie spre nerespectarea regulilor şi a autorităţii, el reuşeşte să rezolve chiar şi cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor şi nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Noul sezon continuă evenimentele care au marcat finalul sezonului doi, când Harrow găseşte cadavrul presupusului său fiu, James. Deşi îi este interzis să efectueze autopsia, acest lucru nu îl opreşte din a investiga pe cont propriu cazul, ajutat de cei apropiaţi.

Pe parcursul celor zece episoade, medicul legist se va strădui să rezolve cât mai multe cazuri, în timp ce se concentrează pe dezvăluirea misterului din jurul morţii lui James. Situaţia se complică şi mai mult atunci când un criminal periculos îşi face apariţia şi îi ameninţă familia.

Serialul, produs de ABC Studios International, Hoodlum Entertainment şi Australian Broadcasting Company, a fost creat de Stephen M. Irwin („Secrets and Lies”) şi Leigh McGrath.

Din distribuţie mai fac parte Darren Gilshenan („Rake”), Ella Newton („Newton’s Law”), Jolene Anderson („All Saints”) şi Damien Garvey („The Leftovers”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.