Sezonul al doilea al serialului „Yellowjackets”, care are un scor rar întâlnit de 100% pe Rotten Tomatoes şi care a primit şapte nominalizări la premiile Emmy, se vede pe SkyShowtime, va debuta sâmbătă pe platformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noi episoade vor fi lansate săptămânal.

Creat de Ashley Lyle şi Bart Nickerson (Narcos), din distribuţia „Yellowjackets” fac parte Melanie Lynskey („Castle Rock”), nominalizată la Emmy şi câştigătoarea Critics Choice Award, precum şi Juliette Lewis („Camping”), nominalizată la Oscar şi Emmy, Christina Ricci („Z: The Beginning of Everything”), nominalizată la Emmy şi Tawny Cypress („Unforgettable”).

„Yellowjackets” prezintă întâmplările unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, care devin supravieţuitoarele (ne)fericite ale unui accident de avion care are loc în sălbăticia îndepărtată din nord. Serialul prezintă decăderea lor de la un colectiv complicat, dar coagulat, la grupuri sălbăticite, urmărind în acelaşi timp vieţile pe care au încercat să le reface după aproape 25 de ani, demonstrând că trecutul nu a fost niciodată cu adevărat uitat şi că ceea ce a început în pustietate nu este nici pe departe terminat.

În sezonul doi se alătură serialului, ca parte a unui grup de actori-invitaţi: Lauren Ambrose („Six Feet Under”, „Servant”) şi Simone Kessell („Obi-Wan Kenobi”), împreună cu Elijah Wood (trilogia „Stăpânul Inelelor”).

În sezonul doi joacă şi Sophie Nélisse („The Book Thief”), Jasmin Savoy Brown („The Leftovers”), Sophie Thatcher („Prospect”), Samantha Hanratty („Shameless”), Courtney Eaton („Mad Max: Fury Road”), Liv Hewson („Santa Clarita Diet”), Steven Krueger („The Originals”), Warren Kole („Shades of Blue”) şi Kevin Alves („Locke & Key”). „Yellowjackets” este distribuit pe plan internaţional de Paramount Global Content Distribution.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.