Disney+ a confirmat că sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey", produs de Shonda Rhimes, este lansată în România, în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 26 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest nou sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. 

Acţiunea se desfăşoară la şase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho şi Midori Francis.

Distins cu Globul de Aur 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune şi nominalizat la mai numeroase premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey" este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre.

Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmăreşte pe Meredith Grey şi echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viaţă sau de moarte. Aceştia se sprijină unul pe celălalt şi, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina şi nici relaţiile nu pot fi definite în alb şi negru.

Titlul se alătură producţiilor recent lansate pe platforma Disney+ printre care „The Old Man", „Ursul" sau „Candy".

Disney+ este disponibil la preţul de doar 29,99 lei pe lună - fără costuri suplimentare, existând opţiunea de a renunţa oricând la abonament.

Platforma de streaming găzduieşte filme, seriale şi documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes şi producţii originale exclusive de la cele şase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star.

Printre serialele difuzate pe Disney+ se numără „Neveste disperate" şi „This Is Us". Cu o bibliotecă vastă de producţii de divertisment, care cuprinde orice, de la documentare la drame aclamate de critici şi de la comedii la animaţii clasice- veţi găsi o mulţime de poveşti la care vă aşteptaţi, plus multe altele.

Datorită funcţiei control parental, abonaţii se pot asigura că Disney+ rămâne o experienţă de vizionare adecvată pentru toţi membrii familiei. Astfel, adulţii pot stabili limite de acces la conţinutul destinat acestora şi pot crea profiluri protejate de parole.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.