Actor şi muzician, Johnny Depp vinde serigrafii pe care le-a realizat cu personalităţi precum Bob Marley, Heath Ledger sau River Phoenix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul şi muzicianul vinde de câteva zile serigrafii în ediţie limitată într-o galerie din Londra, reprezentându-şi „prietenii şi eroii”, conform titlului colecţiei, Bob Marley, River Phoenix, Hunter S. Thompson şi Heath Ledger. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Castle Fine Art (@castlegalleries)

Aceste serigrafii, comercializate între 4.500 şi 17.500 de lire sterline (între 5.000 şi 19.700 de euro) au fost toate vândute în câteva zile, aducând actorului 4,5 milioane de lire sterline (5 milioane de euro), potrivit Times.

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele şi pentru a reflecta asupra a ceea ce înseamnă cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia mea, prietenii mei şi oamenii pe care îi admir”, explică el pe site-ul galeriei Castle Fine Art. 

Johnny Depp i-a imortalizat pe Elizabeth Taylor, Bob Dylan, Al Pacino şi Keith Richards într-o serie anterioară.

Depp, care tocmai a terminat de filmat cel mai recent film al lui Maïwenn, în care îl interpretează pe Ludovic al XV-lea, şi-a pierdut recent partenerul muzical, marele chitarist Jeff Beck, alături de care a lansat un album şi a cercetat scena festivalului vara trecută.

„Înainte de a fi actor şi înainte de a fi muzician, arta a fost întotdeauna o eliberare importantă pentru creativitatea sa”, se poate citi pe site-ul galeriei londoneze. 

Dar Johnny Depp s-a remarcat şi prin procesului răsunător, din primăvara anului trecut, cu fosta sa soţie, actriţa Amber Heard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.