Serialul „This Is Us” se va încheia odată cu al şaselea sezon, au confirmat pentru The Hollywood Reporter surse apropiate producţiei difuzate de NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul al cincilea este difuzat în prezent, iar filmările pentru următorul vor avea loc vara aceasta, pentru a fi lansat în sezonul 2021 - 2022.

Drama de succes a fost înnoită cu un sezon, al şaselea, în 2019, când era difuzat al treilea sezon. Echipa creativă din spatele show-ului a spus anterior că plănuieşte să încheie serialul odată cu acesta al şaselea segment.

NBC şi 20th Television, care îl produce, au refuzat să comenteze.

„This Is Us” a înregistrat un uriaş succes pentru NBC încă de la lansare, show-ul având audienţă importantă şi fiind bine primit de critici. 

El urmăreşte familia Pearson pe parcursul mai multor decenii. Din distribuţie fac parte Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz şi Justin Hartley.

Sterling K. Brown a primit un Glob de Aur pentru interpretarea sa, iar serialul a mai obţinut cinci nominalizări. Din palmaresul producţiei fac parte şi patru trofee Primetime Emmy, două acordate de Sindicatul actorilor americani şi unul primit din partea Sindicatului scenariştilor americani. În 2019, American Film Institute l-a desemnat „programul TV al anului”.

Serialul a fost creat de Dan Fogelman, care este şi producător executiv împreună cu Isaac Aptaker, Elizabeth Berger, John Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin, Charlie Gogolak, Jess Rosenthal şi Steve Beers. Aptaker şi Berger sunt showrunneri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.