Serialul "The Last of Us" a înregistrat cea mai mare creştere a vizionărilor din istoria HBO între primul şi al doilea episod în ziua lansării. Al doilea episod, difuzat pe 23 ianuarie, a atras 5,7 milioane de telespectatori, potrivit datelor Warner Bros. Discovery publicate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, HBO a înregistrat o creştere de 22% între cifrele de vizionare pentru primul episod (4,7 milioane de telespectatori) şi cele pentru al doilea, în ziua difuzării acestora. Un decalaj care reprezintă „cea mai mare creştere a audienţei pentru un serial original în istoria platformei”, potrivit HBO.

Canalul a publicat şi cifrele de audienţă pentru primul episod, spunând că, după o săptămână întreagă de disponibilitate, acesta a fost vizionat de 18 milioane de telespectatori.

Foarte aşteptat de fani, serialul "The Last of Us" este o adaptare a jocului video de succes cu acelaşi nume, care s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Acţiunea serialului are loc la 20 de ani de la distrugerea civilizaţiei moderne de o ciupercă care transformă oamenii în soiuri de zombi şi urmează scenariul jocului original. Eroul, Joel, un supravieţuitor interpretat de Pedro Pascal, o întâlneşte pe Ellie, o adolescentă interpretată de Bella Ramsey, pe care trebuie să o protejeze cu orice preţ pentru că ea este ultima speranţă a umanităţii.

Al treilea episod din "The Last of Us" va fi lansat pe 29 ianuarie pe HBO în Statele Unite. Primul sezon are nouă episoade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.