Netflix prezintă primele imagini din "Griselda" cu Sofía Vergara în rolul principal. Serialul va debuta pe platformă în ianuarie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vergara interpretează rolul Griseldei Blanco, iar miniseria de 6 episoade este debutul său într-un serial dramatic. Sofia Vergara este, de asemenea, co-creatoare şi producătoare executivă alături de Eric Newman (Narcos) şi regizorul Andrés Baiz. 

Eric Newman, co-creator şi producător executiv, a spus despre producţie: „În calitate de imigrantă columbiană şi mamă singură care a venit în America şi a construit un imperiu, Sofía împărtăşeşte aspecte personale ale acestui personaj şi pasiunea ei de a-şi spune povestea a fost, fără îndoială, forţa din spatele acestui proiect. Ceea ce îi va surprinde cu adevărat pe telespectatori este modul în care ea cuprinde latura întunecată a acestui personaj în interpretarea ei – foarte departe de îndrăgita vedetă de comedie, aşa cum este cunoscută. Să-şi găsească drumul către acest rol a fost marea ei provocare în această serie şi a fost un privilegiu să vedem această transformare reuşită".

La acestea, regizorul şi producătorul executiv Andrés Baiz a adăugat: „Când o întâlnim pe Griselda, ea este o femeie invadată de lumea dominată de bărbaţi din jurul ei. De asemenea, vedem evoluţia ei în timp ce foloseşte opresiunea ca mijloc de teroare - aceste imagini oferă doar o mica parte din dualitatea ei. Duplicitatea este ceea ce mi se pare atât de fascinant la Griselda, iar Sofía Vergara îi surprinde cu înverşunare esenţa".

Miniserialul "Griselda" este inspirat din viaţa priceputei şi ambiţioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deţinea o combinaţie letală de cruzime nebănuită şi şarm, care a ajutat-o să penduleze cu graţie între afaceri şi familie şi să devină cunoscută drept „Naşa".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.