Într-un viitor nu foarte îndepărtat, revoluţionare biotehnologii se intersectează cu schimbările climatice şi, împreună, au un impact semnificativ asupra vieţii pe Pământ. Aceasta este premisa de la care porneşte drama australiană „O lume nouă/ The Commons”, care va avea premiera pe 12 iulie, la ora 22.00, pe AXN, şi va fi difuzată săptămânal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eadie Boulay are 38 de ani şi lucrează ca neuropsiholog într-un spital privat. Cu păreri ferme şi neobosită, ea se opune deseori celor care conduc spitalul şi acţionează împotriva ordinelor sau sugestiilor lor. Însă, cu toate acestea, este mult prea valoroasă pentru echipă şi nu poate fi concediată.

Întâmpină probleme în a avea un copil, în timp ce lumea se află în plin haos, deoarece încălzirea globală şi bolile cauzate de paraziţi au creat o discrepanţă şi mai mare între cei bogaţi şi săraci, iar tratamentul de fertilizare a devenit o practică non-esenţială, fiind eliminat de pe lista tratamentelor subvenţionate.

Deşi Eadie îşi doreşte doar o viaţă normală, niciunul dintre cei care o înconjoară nu o lasă să trăiască aşa cum îşi doreşte. Astfel, contrar oricărei logici care îi spune să accepte situaţia şi să se resemneze că nu va fi mamă, ea nu poate accepta acest lucru şi decide să acţioneze pe cont propriu, în pofida tuturor.

Joanne Froggatt („Downton Abbey”), David Lyons, Ryan Corr şi Rupert Penry Jones fac parte din distribuţia serialului australian produs de Stan Original Series, cu Graham Yost, Fred Golan şi Shelley Birse, producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.