Noul serial "Cercul complet", regizat de Steven Soderbergh şi avându-i pe Claire Danes, Timothy Olyphant şi Dennis Quaid în distribuţie, este disponibil deja pe HBO Max.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cercul complet" ("Full Circle") este un nou serial de dramă Max Original, care prezintă o investigaţie de răpire pe parcursul căreia sunt descoperite secrete care leagă mai multe personaje şi culturi din New York-ul zilelor noastre. 

"Cercul complet" a debutat deja pe HBO Max cu două episoade. Seria de şase episoade va continua cu două episoade în fiecare săptămână. 

Serialul este produs şi regizat de Steven Soderbergh. Ed Solomon este scenarist şi producător executiv. Casey Silver este producător executiv.

Distribuţie: Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes, and Dennis Quaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.