Secţiunea „Star Wars: Galaxy's Edge” a parcului de distracţii Disneyland California a fost inaugurată în prezenţa actorilor Harrison Ford, Mark Hamill şi Billy Dee Williams şi a cineastului George Lucas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bob Iger, CEO-ul Disney, a fost însoţit la ceremonie de George Lucas, Harrison Ford, Mark Hamill şi Billy Dee Williams, iar pe tot parcursul ei a putut fi auzită coloana sonoră compusă de John Williams - premiat de cinci ori cu Oscar - special pentru noua secţiune a parcului.

Un actor costumat în personajul Chewbacca a urcat într-o replică a navei Millennium Falcon din celebra franciză „Star Wars” şi a activat un foc de artificii, pentru a marca momentul inaugurării.

„Star Wars: Galaxy’s Edge” va fi deschis publicului vineri, iar Walt Disney World Resort va fi inaugurat pe 29 august.

În anul 2012, studiourile Disney au cumpărat franciza ”Star Wars” de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.