Mai multe scrisori ale actriţei Audrey Hepburn, care nu au fost prezentate niciodată în public, vor fi puse în vânzare în cadrul unei licitaţii ce va avea loc la sfârşitul lunii iunie, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 10 scrisori au fost expediate între 1951 şi 1960 de celebra actriţă către mentorul şi prietenul ei Felix Aylmer. 

Documentele evidenţiază o serie de detalii importante petrecute pe parcursul unui deceniu din viaţa actriţei, care a devenit dintr-o balerină necunoscută o legendă a Hollywoodului. 

În acele scrisori, Audrey Hepburn vorbeşte despre ruperea logodnei, căsătorie, avort şi naşterea primului ei copil.

Scrisorile au fost estimate la un preţ de aproximativ 4.000 de lire sterline (5.600 de dolari). 

Într-una dintre ele, datată din 1951, Audrey Hepburn, pe atunci în vârstă de 22 de ani, scria: ”Nu-mi vine să cred. Sunt în Monte Carlo şi lucrez pentru un film francez. Acest loc este rupt din rai şi tot proiectul reprezintă cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă”. 

Actriţa făcea referire la filmările de la ”Monte Carlo Baby”, unul dintre filmele pe care le-a turnat la începutul carierei sale. 

Un an mai târziu, Audrey Hepburn îi scria bunului ei prieten, ”cu inima grea”, pentru a-i spune că a rupt logodna cu James Hanson. 

A urmat o scrisoare plină de bucurie, în care actriţa vorbea despre primul ei soţ, actorul Mel Ferrer, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie privată, în 1954.

După căsătorie, Audrey Hepburn şi Mel Ferrer au jucat împreună în filme precum ”Sabrina” (1954) şi ”Război şi pace/ War and Peace” (1956).

După două avorturi spontane, ultima scrisoare din această colecţie debordează de bucurie, întrucât vorbeşte despre fericirea pe care cunoscuta actriţă resimţea în acel moment, după naşterea primului ei copil, Sean Ferrer. 

Scrisorile actriţei Audrey Hepburn vor fi puse în vânzare la o licitaţie ce va fi organizată de casa Bonhams, la Londra, pe 29 iunie. 

Audrey Hepburn (4 mai 1929 – 20 ianuarie 1993) a fost o actriţă de film britanică, născută în Belgia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. S-a remarcat în filme precum ”Vacanţă la Roma/ Roman Holiday”, ”Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's” şi ”My Fair Lady”. A câştigat numeroase trofee, inclusiv un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal.  Audrey Hepburn este considerată şi în prezent un model de frumuseţe şi de eleganţă, iar imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.