"Scoop", cu Billie Piper, Gillian Anderson, Rufus Sewell în rolurile principale, despre apariţia prinţului Andrew la BBC Newsnight, va avea premiera în 5 aprilie, pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe cartea de memorii "Scoops: The BBC's Most Shocking Interviews from Prince Andrew to Steven Seagal", filmul este regizat de Philip Martin şi scris de Radford Neville pentru The Lighthouse Film & Television. Producătorii executivi sunt Sanjay Singhal pentru Voltage TV & Sam McAlister. 

Din distribuţie mai fac parte Keeley Hawes şi Romola Garai. 

Inspirat de evenimente reale, filmul SCOOP este o relatare din interior a activităţii jurnalistice tenace, care a dus la obţinerea unui interviu cutremurător – infama apariţie a prinţului Andrew la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister şi până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis cu prinţul, "Scoop" ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obţine un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.