Rolul din filmul Marvel cu supereroi "Avengers: Infinity War" a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima poziţie în lista anuală a celor mai bine plătite actriţe din lume întocmită de Forbes, devansând-o pe Angelina Jolie, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johansson, în vârstă de 33 de ani, a primit 40,5 milioane de dolari, câştiguri neimpozitate, în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, de patru ori mai mult decât în anul precedent, potrivit calculelor Forbes. 

Ea a interpretat-o pe Blac Widow în filmul "Avengers: Infinity War" şi va reveni în rol, în 2019. 

Angelina Jolie, în vârstă de 43, a câştigat 28 de millioane de dolari, graţie sumei primite pentru rolul din filmul "Maleficent 2", care va fi lansat în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care încă primeşte venituri de pe urma sitcomului "Friends", se situează pe poziţia a treia, cu 19,5 milioane de dolari. Ea a primit bani în urma promovării unor produse, inclusiv Coca-Cola Co’s (KO.N) Smartwater şi Johnson & Johnson’s (JNJ.N) Aveeno.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, care a jucat recent în "Mother!" şi "Red Sparrow", este a patra în topul Forbes, continuând să obţină venituri de pe urma seriei "X-Men" şi a contractului cu celebra casă de modă Christian Dior. În utlimul an luat în calcul de Forbes, ea a avut un venit de 18 milioane de dolari, cu 6 milioane mai puţin faţă de anul precedent. 

Pe locul cinci se află Reese Witherspoon, în vârstă de 42 de ani, a primit 16,5 milioane de dolari.

În continuarea clasamentului se află actriţele Mila Kunis, Cate Blanchett, Melissa McCarthy şi Gal Gadot.

Anul trecut, cea mai bine plătită actriţă a fost câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din "La La Land", Emma Stone, care nu se regăseşte în top 10. 

Lista celor mai bine plătiţi actori va fi anunţată săptămâna viitoare. Anul trecut, Mark Wahlberg a condus topul având câştiguri de 68 de milioane de dolari, datorită sumelor încasate pentru apariţiile în filmele "Daddy’s Home 2" şi "Transformers: The Last Knight". 

Potrivit Forbes, lipsa rolurilor pentru femei face ca acestea să câştige mai puţin. Doar două femei din top au depăşit venituri de 20 de milioane de dolari, după ce în 2017 erau trei iar în 2016 - patru. 

Forbes alcătuieşte acest clasament anual în funcţie de datele oferite de compania Nielsen, precum şi în urma interviurilor cu oameni din industrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.