Actorul şi producătorul Ryan Reynolds a anulat operaţia la braţ la care urma să fie supus duminică pentru a ajunge în China să îşi promoveze filmul „Deadpool 2”, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a plecat duminică spre Beijing, după ce Fox a anunţat în urmă cu câteva zile că o variantă modificată a filmului lansat anul trecut va avea premiera în China pe 25 ianuarie.

Este primul film al francizei care a reuşit să treacă de cenzură. 

Varianta modificată a fost iniţial lansată în SUA în luna decembrie, sub numele „Once Upon a Deadpool”.

Filmul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, a fost lansat pe 18 mai 2018 şi a generat încasări totale de 743,8 de milioane de dolari, la nivel global.

„A fost un vis al meu de ani să aduc «Deadpool» în China şi publicului chinez, aşadar, pentru mine este raiul pe pământ”, a spus el fanilor din Beijing.

Ryan Reynolds s-a rănit la braţul stâng în timpul filmărilor şi era programat să fie operat duminică dimineaţă, la New York. „Asta era mai important. Nu aveam cum să ratez să vin în China”.

În cinematografele chineze el va fi lansat sub numele „Deadpool 2: I Love My Family”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.