După multe speculaţii, Ryan Gosling, interpretul lui Ken din filmul "Barbie", va interpreta melodia "I'm Just Ken", în direct, la gala Premiilor Oscar, conform Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse au declarat pentru Variety că actorul va cânta melodia nominalizată la Oscar din "Barbie" în timpul celei de-a 96-a ceremonii anuale, care va avea loc la 10 martie. Academia a refuzat să comenteze.

În articolul Variety de la începutul lunii februarie, Gosling a insistat asupra faptului că Academia nu i-a cerut încă să cânte. "S-ar putea să fie un risc prea mare să mă pună să o fac", a spus Gosling, care candidează la un Oscar pentru interpretare a rolului Ken. "Nu ştiu cum ar funcţiona. Dar sunt deschis la asta".

Mark Ronson, care a scris piesa împreună cu Andrew Wyatt, a declarat pentru Variety la gala Grammy că visul său era ca Gosling să cânte la ceremonia Oscarurilor.

Când a fost întrebat dacă ar fi posibil să aducă un alt cântăreţ în cazul în care Gosling nu ar vrea să interpreteze "I'm Just Ken", live, în timpul ceremoniei, Ronson a spus: "Nu. Cred că dacă Ryan nu o face, atunci nu o facem".

"I'm Just Ken" este unul dintre cele două cântece din "Barbie" care au obţinut o nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun cântec original". Celălalt este "What Was I Made For?", de Billie Eilish şi Finneas, care a câştigat Grammy pentru "cel mai bun cântec scris pentru media vizuală" în detrimentul lui "I'm Just Ken" şi al "Dance the Night", de Dua Lipa.

Gala Premiilor Oscar vor fi difuzate de ABC în 10 martie. Jimmy Kimmel revine ca prezentator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.