Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, în vârstă de 68 de ani, a devenit din nou tată, luni, după ce soţia lui, producătoarea de teatru Sally Humphreys, în vârstă de 38 de ani, a născut două fete, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptând”, a scris Ronnie Wood pe Twitter, pe 30 mai, alături de hashtagul ”38 de săptămâni +”.

Recent, artistul a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Hello!, că membrii trupei The Rolling Stones sunt entuziasmaţi pentru naşterea gemenelor.

”The Rolling Stones sunt toţi încântaţi. Keith (Richards) iubeşte copiii, aşa că este entuziasmat, iar Mick (Jagger) mi-a spus să îi dau un an şi va fi dădacă, aşa că acum îl numim «Nanny Mick»”, a spus chitaristul.

”The Stones este o mare familie. Copiii sunt cei mai importanţi. În acest turneu a fost toată lumea: copiii lui Mick - Jade, Karis, James, Lizzy, Gabriel, Lucas şi Georgia May; fiicele lui Patti (Hansen) şi Keith (Theodora şi Alexandra) şi nepoata lui Charlie (Watts), Charlotte. Sper ca fiicele mele să mă însoţească în turneu pentru mulţi ani de acum încolo”, a adăugat el.

Ronnie Wood şi Sally Humphreys s-au căsătorit în anul 2012. Artistul a anunţat că el şi soţia sa vor avea gemeni în luna decembrie 2015.

Chitaristul, care are o avere estimată la 51 de milioane de dolari, mai are patru copii adulţi. Primul copil, Jesse, în vârstă de 39 de ani, provine din prima lui căsnicie, cu Krissy Findlay. Ceilalţi trei copii Leah, în vârstă de 37 de ani, Tyrone, în vârstă de 32 de ani, şi Jamie, în vârstă de 41 de ani, provin din mariajul său cu Jo Wood. Jamie, adoptat de Ronnie Wood, este fiul lui Jo dintr-o căsnicie anterioară.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate formaţii rock din lume. Pe parcursul unei cariere bogate, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 milioane de copii pe plan mondial.

Trupa britanică a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în anul 2007.

 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.