Robert Downey Jr. şi Matt Damon vor juca în viitorul film al lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”, o dramă despre dezvoltarea bombei atomice, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu se ştie pe cine vor interpreta cei doi actori în film. Pelicula se pregăteşte pentru o distribuţie de staruri, care îi include pe Cillian Murphy în rolul J. Robert Oppenheimer, precum şi pe Emily Blunt care este în discuţii pentru a o interpreta pe soţia lui Oppenheimer.

„Oppenheimer” ar urma să ruleze pe ecrane din 21 iulie 2023. Nolan va scrie scenariul, bazat pe cartea premiată cu Pulitzer „American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” de Kai Bird şi Martin J. Sherwin. Producţia va începe în 2022.

Universal Pictures va distribui „Oppenheimer”, care are un buget de 100 de milioane de dolari. 

Nolan se află în spatele unor producţii precum „The Dark Knight”, „Inception” şi „Tenet”, având o relaţie de 20 de ani cu studioul Warner Bros. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.