Robert De Niro filmează o reclamă pentru Uber, dar nu în rolul lui Travis Bickle, personajul său cult din "Taxi Driver", aşa cum s-a zvonit în weekend, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, actorul promovează brandul. Compania a confirmat într-un comunicat de presă că Robert De Niro a filmat o reclamă, dar că aceasta nu menţionează "Taxi Driver". Spotul, care va fi difuzat în Marea Britanie, îl prezintă pe De Niro în rolul unui promotor al Uber.

"Filmăm împreună cu Robert De Niro la Londra o reclamă pentru o campanie de marketing Uber în Marea Britanie care va începe la sfârşitul anului", a precizat compania într-un comunicat.

Stan Rosenfield, purtătorul de cuvânt al lui Robert De Niro, a confirmat că starul nu îl va interpreta din nou pe Travis Bickle şi că nu va repeta celebra replică a personajului său: "Cu mine vorbeşti?". 

La aflarea acestui zvon, Paul Schrader, scenaristul filmului "Taxi Driver", şi-a exprimat uimirea pe Facebook: "Nu înţeleg de ce Bob ar face asta. Nu l-am văzut. Dacă sunt norocos, nu-l voi vedea niciodată".

Robert de Niro va putea fi văzut în curând în "Killers of the Flower Moon", noul film al lui Martin Scorsese. El joacă alături de Leonardo DiCaprio şi Lily Gladstone în această frescă istorică despre uciderea indienilor Osage în anii 1920.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.