Robbie Williams, Little Mix şi Black Eyed Peas vor cânta în spectacolul caritabil ”One Love Manchester” dedicat victimelor atacului terorist din 22 mai, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lineup-ul show-ului iniţiat de cântăreaţa Ariana Grande mai fac parte Coldplay, Katy Perry şi Justin Bieber, Take That, Niall Horan (One Direction), Miley Cyrus, Usher şi Pharrell Williams.

Biletele pentru concertul caritabil ”One Love Manchester” care va avea loc duminică, pe terenul de cricket Old Trafford, au fost vândute joi în şase minute.

Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai, din faţa Manchester Arena.

Spectacolul va fi transmis live de BBC şi BBC Radio.

Unul dintre organizatorii concertului a declarat pentru Variety că pentru acest spectacol personalul care se va ocupa de securitate va fi dublat, faţă de un concert obişnuit.

Şapte copii au fost ucişi când Salman Abedi a detonat o bombă la ieşirea din Manchester Arena, pe 22 mai. Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, şi-a suspendat turneul ”Dangerous Woman”, dar a promis că va reveni la Manchester. Cincizeci de răniţi în atac se mai află internaţi, iar 17 dintre ei sunt în stare critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.