Cineastul Ridley Scott, în vârstă de 85 de ani, al cărui nou film "Napoleon" va fi lansat pe 22 noiembrie, lucrează la o versiune regizorală pentru platforma Apple TV+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul film "Napoleon" nu a fost încă lansat, dar Ridley Scott lucrează deja la o versiune mai lungă. Regizorul care va dezvălui în cinematografe, la 22 noiembrie, o versiune de 157 de minute (2h27) a noii sale epopei istorice, pregăteşte un "director's cut" de peste patru ore pentru platforma Apple TV+.

"Lucrez la ea", a declarat el pentru revista americană Total Film. "Montajul a fost de patru ore şi zece minute în această dimineaţă. Ceea ce se va întâmpla este următorul lucru: vom prezenta mai întâi versiunea cinematografică cu Sony. După ce se va termina proiecţia, versiunea 'director's cut' va merge pe streaming".

"Napoleon", filmul lui Ridley Scott, urmăreşte ascensiunea împăratului francez, interpretat de Joaquin Phoenix, prin intermediul relaţiei sale cu soţia sa, Joséphine de Beauharnais (Vanessa Kirby). Actorul francez Tahar Rahim îl interpretează pe Paul Barras, un prieten apropiat al împăratului şi fost amant al lui Joséphine.

Aşteptat să fie disponibil pe Apple TV+, care produce filmul, "Napoleon" va fi lansat în cinematografele franceze începând cu 22 noiembrie şi în întreaga lume datorită unui parteneriat de distribuţie între Apple şi Sony Pictures Entertainment.

Înainte de "Napoleon", o serie de filme ale lui Ridley Scott, precum "Blade Runner", "Kingdom of Heaven" şi "Cartel", au fost deja lansate în versiuni regizorale. Criticii consideră că acestea sunt superioare montajelor originale pentru cinematografe.

Între timp, Ridley Scott lucrează deja la următorul său proiect: o continuare a filmului "Gladiator". Actorul irlandez Paul Mescal a fost anunţat ca succesor al lui Russell Crowe şi va juca alături de Denzel Washington. Filmările au fost întrerupte în această vară din cauza grevei de la Hollywood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.