Richard Clayderman, care a susţinut de Ziua Internaţională a Femeii un concert la Sala Palatului, a anunţat că revine la Bucureşti, pe 8 martie 2018. Biletele au preţuri între 99 şi 357 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman de anul viitor se pot achiziţiona la diferite categorii de preţ, în funcţie de apropierea faţă de scenă: categoria VIP - 357 de lei, categoria I - 257 de lei, categoria a II-a - 207 lei, categoria a III-a - 147 de lei, categoria a IV-a - 99 de lei. 

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta,  benzinariile OMV, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro, anunţă organizatorul Phoenix Entertainment. 

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” graţie carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate şi 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină până în acest moment.

Philippe Pagès (Richard Clayderman) s-a născut pe 28 decembrie 1953. Şi-a început cariera în 1976, an în care a înregistrat celebra ”Ballade pour Adeline”. A înregistrat peste o sută de albume, solo şi în colaborare cu muzicieni internaţionali. Interpretează lucrări proprii, dar şi semnate de compozitori ca Paul de Senneville şi Olivier Toussaint.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.