Reputatul compozitor german Hans Zimmer realizează coloana sonoră pentru „No Time to Die”, al 25-lea film „James Bond”, înlocuindu-l pe americanul Dan Romer, au declarat mai multe surse pentru Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zimmer, premiat cu Oscar pentru coloana sonoră a „The Lion King” (1994) şi de alte zece ori nominalizat, cel mai recent pentru „Dunkirk” (2017), lucrează deja pentru filmul MGM, care se află în postproducţie la Londra.

Neînţelegerile la nivel creativ au reprezentat, aparent, motivul pentru concedierea lui Romer în decembrie.

Regizorul Cary Fukunaga l-a adus pe Romer în echipă vara trecută, după ce au lucrat împreună la „Beasts of No Nation” şi „Maniac”.

Zimmer, care a semnat coloana sonoră pentru mai mult de 150 de proiecte, între care „Thelma and Louise”, „Driving Miss Daisy”, „Rain Man”, „The Dark Knight”, „Gladiator”, „The Thin Red Line” şi „Inception”, este ataşat altor trei producţii importante care vor fi lansate anul acesta: „Wonder Woman 1984”, „Top Gun: Maverick” şi „Dune”.

Coloana sonoră a „No Time to Die” va trebui finalizată până la jumătatea lunii februarie, având în vedere că filmul cu Daniel Craig în rol principal este programat să fie lansat pe 10 aprilie.

Este pentru prima dată în 58 de ani, de la debutul francizei „Bond”, când un compozitor este înlocuit în timpul postproducţiei. MGM şi Eon nu au comentat subiectul.

Momentan, nu este cunoscut cine va compune şi interpreta cântecul principal al filmului. Piesele folosite în „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015), cântate de Adele, respectiv Sam Smith au fost premiate cu Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.