Regizorul Tim Burton păşeşte în lumea macabră şi supranaturală a familiei Addams cu noul serial „Wednesday”. El a explicat, aflat în Italia pentru un festival, ce a însemnat această nouă producţie pentru el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Netflix, lansată pe 23 noiembrie, se bazează pe personajul Wednesday Addams, văzută de obicei ca un copil în spectacolele sau filmele anterioare ale familiei Addams, dar acum este la un liceu pentru cei excluşi, încercând să-şi valorifice puterile psihice şi fiind adolescentă, scrie Reuters. 

Burton, cunoscut pentru că amestecă bizarul şi fermecătorul în filme precum "Edward Scissorhands" şi "Big Fish", regizează primele patru din opt episoade ale noului serial.

"Simt că a fost scris pentru mine pentru că... m-am simţit ca ea când eram băiat la şcoală", a declarat Burton pentru Reuters la festivalul de cultură populară Lucca Comics and Games din Italia.

"Sentimentul acela despre familie, şcoală, tehnologie, terapie, mi-e cunoscut... aşa că a fost foarte uşor să mă identific cu toate astea. Familia Addams a fost făcută foarte bine în moduri diferite. Îmi place ideea dea mă concentra pe Wednesday şi să o prezint ca adolescentă”.

Serialul abordează trauma şi sănătatea mintală cu Wednesday, interpretată de Jenna Ortega, vizitând un terapeut - scene pe care Burton a spus că sunt importante pentru el personal.

"Încă mai am probleme... Mă simt foarte norocos... Am avut o portiţă de ieşire, fie că este vorba de desen sau de filmare, să-i exorcizez pe unii dintre aceşti demoni şi să mă ocup de unele dintre aceste probleme", a spus Burton. "Şi să o văd pe ea, cum se descurcă cu asta, a fost important pentru mine". 

"Wednesday" îi are în rolurile principale pe Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman în rolul părinţilor lui Wednesday, Morticia şi Gomez Addams, în timp ce Christina Ricci, care a interpretat-o ​​pe Wednesday în două filme din anii 1990, o interpretează pe profesoara Miss Thornhill.

Ricci a lucrat anterior cu Burton la "Sleepy Hollow", alături de Johnny Depp, un colaborator frecvent al Burton.

Întrebat dacă va lucra din nou cu Depp, care încearcă să-şi refacă cariera după o luptă urâtă pentru defăimare cu fosta sa soţie Amber Heard, Burton a spus: "Dacă va fi lucrul potrivit, atunci sigur". "Nu prea mă gândesc să lucrez cu fosta mea soţie sau cu prietenii mei sau asta sau cutare pentru că... fac lucruri doar pentru că vreau să le fac". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.