Regizorul filmului „No Time To Die”, Cary Fukunaga, a dezvăluit că personajul James Bond interpretat de Sean Connery a fost „practic” un violator, scrie independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Referindu-se la o scenă din filmul „Thunderball” (1965), Fukunaga a afirmat pentru The Hollywood Reporter că el crede că personajul lui Connery „practic a violat o femeie” acolo. 

În scena în cauză, Bond o întâlneşte pe Patricia Fearing, o asistentă interpretată de Molly Peters, la un centru de tratament din Shrublands. Atunci când a vrut să o curteze pe Patricia, ea i-a respins avansurile şi l-a îndepărtat, dar spionul a sărutat-o forţat, cu brutalitate. ”Ea spunea: ”Nu, nu, nu”, iar el „Da, da, da”. Asta nu ar merge astăzi”, a spus regizorul. 

Connery a fost primul actor care l-a interpretat pe James Bond în film, jucând în şapte lungmetraje, între 1962 şi 1983. El a murit în 2020, la vârsta de 90 de ani.

În timpul unui interviu de promovare pentru „No Time To Die”, care va avea premiera mondială săptămâna viitoare, THR a vorbit şi cu producătoarea Barbara Broccoli despre cum a fost portretizat personajul lui Bond de-a lungul anilor. 

„Cred că oamenii încep să înţeleagă că acest fel de joc - cu lovituri de picior şi ţipete - nu mai este acceptat. Slavă Domnului”, a spus Broccoli. „Bond este un personaj care a fost creat în 1952 şi primul film a apărut în 1962”, a spus ea. „El are o istorie lungă şi trecutul lui este foarte diferit de cum este portretizat acum”. 

Fukunaga a precizat că ultimul rol al lui Daniel Craig ca James Bond, în „No Time To Die”, are o viziune mult mai respectuoasă faţă de femei. 

„Nu-l poţi schimba pe Bond peste noapte într-o persoană total diferită. Dar poţi schimba definitiv lumea din jurul lui”, a afirmat regizorul, care a lucrat anterior la primul sezon din „True Detective”. 

„No Time To Die” va fi lansat pe 30 septembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.