Actorul Regé-Jean Page, care a devenit cunoscut graţie rolului din serialul „Bridgerton”, va interpreta rolul principal în „Sfântul/ The Saint”, într-o nouă adaptare Paramount a romanelor de aventuri scrise de Leslie Charteris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Page va fi şi producător executiv al lungmetrajului scris de dramaturgul şi actorul Kwame Kwei-Armah, potrivit The Hollywood Reporter.

Acesta este al doilea proiect al lui Page cu Paramount, după „Dungeons & Dragons”, ce urmează să fie lansat.

Proiectul „The Saint” a fost anunţat de studio în urmă cu mai bine de un an, când actorul Chris Pine era vizat pentru rolul principal şi Dexter Fletcher urma să regizeze. Acea variantă de lucru este acum suspendată, deşi nu este clar dacă Fletcher va fi implicat în proiectul nou.

„The Saint” este bazat pe romanele de început se secol 20 scrise de Leslie Charteris, în centrul cărora se află un bărbat misterios, Simon Templar, care se luptă cu diverşi răufăcători.

Personajul a devenit la scurt timp unul popular, apărând în benzi desenate, seriale şi filme.

Roger Moore l-a interpretat în serialul britanic omonim din anii 1960, care a avut mare succes, iar trei decenii mai târziu, Val Kilmer, într-o producţie Paramount.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.