Cel mai recent single al cântăreţei Andra, un duet cu David Bisbal, intitulat ”Without you!”, a stabilit un nou record pentru România, înregistrând în prima săptămână după lansare peste 10 milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi după lansare, videoclipul adunase deja 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

“Mă bucur enorm că vă place «Without you!». Vreau să vă transmit multă energie pozitivă cu noua mea piesă, alături de David Bisbal!”, a spus Andra. “Sunt convins că va fi hitul verii. Este o piesă în care cred foarte mult!”, a adăugat David Bisbal, într-un comunicat difuzat de MediaPro Music.

Alexandra Irina Măruţă s-a născut la 23 august 1986, la Câmpia Turzii. Este cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra şi este o vedetă de televiziune şi cântăreaţă română de muzică pop şi R&B. Andra a lansat primul disc single în anul 2001, la doar 14 ani, iar piesele ei următoare s-au menţinut pe primele locuri în cadrul Romanian Top 100.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistei se numără "Inevitabil va fi bine", "Atâta timp cât mă iubeşti!" - cu Marius Moga, "Numai la doi" - alături de trupa Vunk, "Aşa e dragostea" - cu Liviu Teodorescu, "Avioane de hârtie" - cu Shift, "Aici cu mine" - cu Proconsul şi Ştefan Bănică, "Falava", "Nebuni în noapte", " Niciodată nu spune niciodată". Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au vândut în peste 500.000 de copii. 

David Bisbal Ferre s-a născut în 5 iunie 1979 în Almería (Spania) şi a devenit cunoscut în urma participării la prima ediţie a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul al II-lea. David Bisbal a vândut peste 5 milioane de discuri în Spania şi America.

Piesele sale de succes ”Corazón latino” şi ”Bulería” au obţinut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european. David Bisbal a cântat împreună cu K’naan melodia ”Wavin' Flag” pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfăşurat în Africa de Sud în 2010.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.