Drake şi-a doborât propriul record din topul american, după ce toate cele 22 de piese de pe noul album de studio al său, ”More Life”, au reuşit să pătrundă în aceeaşi săptămână în Billboard Hot 100, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate cele 22 de piese de pe albumul ”More Life” al rapperului Drake au pătruns în topul american în această săptămână, alături de alte două single-uri mai vechi ale cântăreţului, totalizând astfel 24 de prezenţe.

Precedentul record de prezenţe în Billboard Hot 100 pentru un singur artist îi aparţinea tot lui Drake şi consta în 20 de single-uri care au intrat în aceeaşi săptămână în prestigiosul top american.

Rapperul canadian a depăşit, de asemenea, un record al lui Lil Wayne în privinţa celui mai mare număr de piese din repertoriul său - 154 - care au pătruns în Billboard Hot 100 pe parcursul istoriei de 58 de ani a acestuia.

Lil Wayne are la activ 135 de prezenţe în Billboard Hot 100. Însă recordul absolut este deţinut de distribuţia serialului muzical ”Glee”, care a avut 207 de single-uri incluse în topul american.

Elvis Presley completează cercul select al artiştilor cu peste 100 de single-uri în Billboard Hot 100.

Pe prima poziţie în topul american din această săptămână se află cântăreţul Ed Sheeran cu single-ul ”Shape of You”. 

Bruno Mars se află pe locul al doilea cu cântecul ”That's What I Like”, iar podiumul este completat de ”I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)”, o colaborare a cântăreţilor Zayn şi Taylor Swift, ce apare pe coloana sonoră a thrillerului erotic ”Fifty Shades Darker”. Pe locul al patrulea se află cântecul ”Bad and Boujee”, interpretat de Migos ft. Lil Uzi Vert, iar pe poziţia a cincea se află cântecul ”I Feel It Coming” al cântăreţului canadian The Weeknd.

Aubrey Drake Graham, născut pe 24 octombrie 1986 în Toronto, este un cântăreţ de pop-R&B, rapper şi actor canadian. Mult timp afiliat casei de discuri a rapperului Lil Wayne, Young Money Entertainment, Drake a semnat un contract oficial cu această casă în iunie 2009. Primul album de studio al muzicianului canadian, intitulat ”Thank Me Later”, a fost lansat pe 14 iunie 2010. Începând din decembrie 2012, Drake îşi lansează albumele prin intermediul propriei case de discuri, October's Very Own, filială a Warner Music Group. Drake a lansat până în prezent patru albume de studio şi a câştigat numeroase trofee internaţionale, inclusiv trei premii Grammy, patru American Music Awards şi două MTV Music Video Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.