Un concert al trupei Les Elephants Bizarres la Hard Rock Cafe şi premiera cinematografică a filmului „Capcană mortală/ Bullet Head”, cu Antonio Banderas, Adrien Brody, John Malkovich, Rory Culkin şi românca Alexandra Dinu în distribuţie, se numără printre evenimentele recomandate pentru petrecerea timpului liber în acest weekend în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa Les Elephants Bizarres deschide seria concertelor live din 2018 la Hard Rock Cafe vineri, de la ora 22.30. Biletele pot fi cumpărate în format electronic pe site-ul iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe. Acestea pot fi cumpărate şi în ziua concertului, la intrare. Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei, 30 de lei, cu loc la masă, în sală, sau 30 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe rigul de dans.

Trupa Les Elephants Bizarres a fost înfiinţată în 2007 şi este cunoscută pentru single-uri ca „Hello, Says the Devil!”, „Wish You Were Here” şi „Smile”. Formaţia a concertat pe scenele unor festivaluri de renume, precum B'Estfest (România), Exit (Serbia) şi Spirit of Burgas (Bulgaria). Membrii trupei sunt: Ştefan Matei (voce), Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (synth/clape) şi Alexandru Badea (percuţie).

În cinematografele din ţară rulează în premieră în acest weekend, începând de vineri, thrillerul „Capcană mortală/ Bullet Head”, regizat de Paul Solet, cu Antonio Banderas, Adrien Brody, John Malkovich şi Alexandra Dinu în distribuţie, şi drama biografică „Jocuri secrete/ Molly's Game”, regizată de Aaron Sorkin, cu Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner şi Michael Cera în distribuţie.

Alte premiere în cinematografe în acest weekend sunt filmul horror „Insidious: Ultima cheie/ Insidious: The Last Key”, regizat de Adam Robitel, cu Spencer Locke, Lin Shaye şi Caitlin Gerard în distribuţie, şi filmul de acţiune „Tigrul: Misiune de salvare/ Tiger Zinda Hai”, regizat de Ali Abbas Zafar, cu Salman Khan, Katrina Kaif şi Anupriya Goenka în distribuţie.

Sculptura „Cuminţenia Pământului” de Constantin Brâncuşi poate fi văzută în Sala Brâncuşi, care a fost deschisă în decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR). Vizitatorii mai pot vedea aici alte 13 lucrări, toate aflate în patrimoniul muzeului. „Nud”, desen în tuş de Brâncuşi, este pentru prima dată expus.

La Muzeul Naţional al Ţăranului Român poate fi vizitată expoziţia „CU TENDA. Poveşti cu aromâni la MŢR”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.