Rapperul american Puff Daddy, cunoscut în trecut şi sub numele P. Diddy, va deschide în toamna acestui an o şcoală în Harlem, cartierul lui natal din oraşul New York, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimii cinci ani, rapperul american, care şi-a petrecut copilăria în Harlem, a participat la numeroase discuţii cu liderii comunităţii locale şi a colaborat cu mai mulţi experţi în programe educative, cu scopul de a oferi tinerilor din acest cartier mai multe oportunităţi.

”Înfiinţarea acestei şcoli este un vis devenit realitate pentru mine. Vreau să influenţez în bine vieţile tinerilor din comunitatea mea şi să ajut la formarea viitorilor lideri. Primul pas constă în a oferi acces la o educaţie de calitate”, a declarat rapperul, în vârstă de 46 de ani. 

”Fiecare tânăr ar trebui să aibă la dispoziţie instrumentele de care are nevoie pentru a reuşi în viaţă. Toţi copiii noştri ar trebui să poată să îşi urmeze visurile. Este un aspect pe care pot să îl influenţez prin intermediul acestei şcoli”, a adăugat rapperul american.

Puff Daddy, care s-a asociat recent cu actorul Mark Wahlberg, investitor în brandul AQUAhydrate, pentru a dona 1 milion de sticle cu apă locuitorilor din Flint, un oraş din statul american Michigan, care trece printr-o gravă criză de apă potabilă în urma contaminării pânzei freatice, a contactat asociaţia educativă Capital Preparatory School şi pe fondatorul acesteia, Steve Perry, pentru a finanţa împreună viitorul stabiliment şcolar din Harlem.

Noua şcoală, Capital Preparatory Harlem Charter School, va pregăti în primul an de funcţionare elevi de clasele a VI-a şi a VII-a, urmând să se extindă cu o clasă în fiecare dintre anii următori, până când va ajunge să predea cursuri pentru clasele V - XII. 

Sean John Combs, născut pe 4 noiembrie 1969, cunoscut în prezent sub numele de scenă Puff Daddy, iar în trecut sub numele P. Diddy, este un rapper şi cântăreţ de hip-hop american, producător muzical, actor şi antreprenor. A lansat şase albume de studio şi a câştigat trei premii Grammy şi două MTV Video Music Awards. S-a extins şi în alte domenii de activitate, iar printre brandurile sale se află două linii vestimentare, o companie de producţie cinematografică şi două restaurante. Potrivit revistei Forbes, muzicianul avea în 2015 o avere ce a fost estimată la 735 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.