Rapperul Kevin Fret, homosexual declarat în vârstă de 24 de ani, a fost ucis pe stradă, în capitala Puerto Rico, San Juan, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul reprezentant al genului latin trap care şi-a dezvăluit orientarea sexuală, Fret a fost ucis joi dimineaţă, împuşcat de opt ori în timp ce mergea pe motocicletă, potrivit poliţiei locale care desfăşoară o anchetă.

Moartea lui a ridicat numărul asasinatelor din Puerto Rico din primele zile ale anului 2019 la 22.

Managerul lui Fret, Eduardo Rodriguez, a confirmat moartea rapperului pe care l-a descris ca „un suflet artistic”.

Fret se mai afla cu un bărbat pe motocicletă, când a fost găsit, însă acesta a fugit de la locul incidentului.

Kevin Fret a debutat şi devenit cunoscut cu piesa „Soy Asi”. „Sunt o persoană căreia nu îi pasă ce au alţii de spus. Văd tineri homosexuali care mă privesc ca pe un model, cumva de genul dacă el a putut să facă asta, pot şi eu”, declarat Fret în urmă cu un an.

A locuit în Miami o perioadă, însă a părăsit oraşul american anul trecut, după ce a fost acuzat de agresiune. El a spus atunci că a fost agresat din cauza orientării sale sexuale şi că a aruncat cu un recipient de metal spre un bărbat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.