Rapperul american Lil Wayne a pledat vinovat, vineri, în cazul acuzaţiei de posesie a unei arme de foc în ciuda faptului că era infractor condamnat, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dwayne Michael Carter Jr, pe numele real, a fost prins anul trecut - într-o percheziţie a poliţiei făcută într-un avion privat în Miami - având asupra sa un pistol şi gloanţe.

El s-a prezentat vineri la audiere şi a declarat: „Onorată instanţă, pledez vinovat în faţa acestei acuzaţii”.

Judecătoarea Kathleen Williams a stabilit că sentinţa va fi dată pe 28 ianuarie. 

Rapperul în vârstă de 38 de ani riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare, dar este posibil ca el să primească mult mai puţin. Cauţiunea a fost stabilită la 250.000 de dolari şi Carter a fost nevoit să îşi predea paşaportul.

Autorităţile au spus că el a recunoscut că poseda un pistol de calibru 45 şi muniţie. Aparent, le-a spus poliţiştilor că arma a fost un cadou primit de Ziua Tatălui. Poliţia a mai găsit diverse droguri şi 25.000 de dolari cash. El nu a fost acuzat în legătură cu drogurile găsite.

Carter a mai fost condamnat în urmă cu un deceniu într-un incident care a implicat arme de foc. El a ispăşit atunci o condamnare de 8 luni de închisoare. Conform legii, infractorii condamnaţi nu au dreptul să deţină arme de foc.

Lil Wayne, recompensat cu 5 premii Grammy, a vândut albume în 120 de milioane de copii. El deţine şi casa de discuri Young Money Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.