Trupa Radiohead, cap de afiş la festivalul de muzică Coachella din Statele Unite, a fost nevoită să părăsească scena de două ori, din cauza unor probleme tehnice, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa a rămas fără sunet în timpul concertului. "Puteţi să mă auziţi acum?", s-a adresat mulţimii solistul Thom Yorke, când s-a întors pe scenă pentru a doua oară. "Mi-ar plăcea să vă spun o glumă, să destind atmosfera, ceva de genul acesta, dar suntem Radiohead...", a adăugat el. 

Şi transmisia live stream a fost afectată de problemele de sunet. 

Prima întrerupere de sunet a avut loc în timpul piesei "Ful Stop", potrivit site-ului specializat Pitchfork. A doua cădere de sunet a avut loc la "15 Step". După o pauză, membrii trupei au încercat "The National Anthem", în timpul căreia au fost şi mai multe probleme. Aproape de finalul "Let Down", difuzoarele de la scena principală au cedat, iar trupa a părăsit scena pentru a doua oară. 

Coachella Valley Arts and Music Festival are loc la Empire Polo Club din Indio, California până pe 22 aprilie. 

Anul acesta, publicul va vedea concerte susţinute de Lady Gaga, Kendrick Lamar şi Stormzy.

Una dintre cele mai aşteptate reprezentanţii este aceea a cântăreţei Lorde, care nu a mai susţinut un concert din 2014. Cel mai recent album de studio al tinerei artiste neozeelandeze se intitulează ”Pure Heroine” şi a fost lansat în 2013.

Vor mai urca pe scenă şi alţi artişti cunoscuţi, precum the xx, Travis Scott, Father John Misty, Future, Bon Iver, DJ Snake, Tove Lo, DJ Khaled şi New Order.

Concertul pe care cântăreaţa americană Lady Gaga îl va susţine la ediţia din acest an a Festivalului Coachella va fi transmis în direct pe platforma online YouTube.

Festivalul Coachella a fost înfiinţat de Paul Tollett şi Rick Van Santen în 1999. Evenimentul include genuri muzicale diverse, precum rock, indie, hiop-hop, dance şi electro-pop, dar şi expoziţii în care sunt prezentate sculpturi şi instalaţii artistice. La acest festival participă în fiecare an muzicieni de renume, dar şi artişti emergenţi. Coachella este unul dintre cele mai ample, mai cunoscute şi mai profitabile festivaluri muzicale din Statele Unite. Ediţia din 2015 a vândut 198.000 de bilete şi a generat încasări de 84,3 milioane de dolari.

Radiohead, o trupă de rock alternativ, a fost înfiinţată în 1985 şi este formată din Thom Yorke (voce, chitară), Jonny Greenwood (chitară), Colin Greenwood (bas, clape), Ed O'Brien (chitară) şi Philip Selway (tobe).

Trupa a cunoscut succesul odată cu lansarea single-ului ”Creep”, în 1992, iar albumul de debut, ”Pablo Honey”, a apărut în 1993. Au urmat alte opt materiale de studio - în rândul cărora se remarcă albumul ”OK Computer” (1997) -, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

Cel mai recent album lansat de Radiohead se intitulează ”A Moon Shaped Pool” şi a fost lansat în versiune digitală pe 8 mai 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.