Pub-ul regizorului Guy Ritchie din cartierul londonez Camden a fost afectat miercuri de un incendiu care, aparent, a izbucnit din cauza unei defecţiuni la sistemul de ventilaţie, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 12:15. La faţa locului au fost mobilizaţi 70 de pompieri şi zece autospeciale.

Lore of the Land a fost inaugurat, în secret, de Ritchie în 2019. Acesta a fost primul lui local de la Punch Bowl din Mayfair, pe care l-a deţinut împreună cu Madonna, fosta lui soţie. 

Comandantul popierilor, Jason Fisby, a spus: „Accesul la sursa focului este dificil şi solicitant. Numărul autospecialelor aflate la faţa locului reflectă nevoia de o prezenţă mai mare a pompierilor echipaţi cu aparate de respiraţie”.

Nu au fost raportate victime.

Incendiul vine la puţin timp după ce casa lui din Londra în valoare de 10 milioane de lire sterline a fost ţinta hoţilor, în decembrie. Poliţia s-a deplasat rapid la faţa locului, astfel că hoţii nu au apucat să îşi însuşească ceva. Nu este cunoscut dacă Ritchie şi soţia lui, Jacqui Ainsley, se aflau acasă în acel moment.

Guy Ritchie, în vârstă de 52 de ani,  este cunoscut pentru filme ca „Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, „Snatch”, „The Gentleman” şi „Wrath of Man”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.