Proiecţia filmului „The Beach Bum”, cu Matthew McConaughey şi Snoop Dogg în rolurile principale, va fi însoţită în săli de cinema din SUA de miros de marijuana, este iniţiativa regizorului Harmony Korine care a început producţia lungmetrajului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va trata într-un ton comic problemele prin care trec consumatorii de marijuana. Noutatea o reprezintă faptul că realizatorul filmului îşi doreşte ca spectatorii să trăiască o experienţă cât mai apropiată de cea a protagoniştilor.

„În state precum California, unde marijuana este legală, este posibil. Până acum, treizeci de săli au acceptat”, a spus el, citat de Indiewire.com. 

Filmul va fi lansat în Statele Unite anul viitor.

Matthew McConaughey, care, în octombrie 1999, a fost arestat în Austin (Texas) pentru posesie de canabis, s-a declarat încântat de iniţiativă.

În urmă cu opt ani, actorul a negat acuzaţiile privind posesia de droguri - care au fost retrase - însă a fost acuzat de perturbarea liniştii publice. A pledat vinovat şi a plătit o amendă de 50.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.