Formaţia britanică Depeche Mode va concerta din nou în România, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. În deschidere vor urca pe scenă Haelos. Accesul se face începând cu ora 17.00. Biletele pot fi achiziţionate de pe depechemode.emagic.ro, bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”, anunţă organizatorul Emagic.

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete:

•  posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

•  posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
•  posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecărui participant în spaţiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziţionat biletul. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să consulte harta sectoarelor pentru detalii.
Posesorii de pachete Pachet VIP 1 Hot Seat şi Pachet VIP 2 Early Entry sunt rugaţi să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deţinut,  primite pe adresele de email folosite la achiziţionarea pachetelor.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi redus.

Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, semnalizate corespunzător pe hartă.

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziţionarea unui bilet nou. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

În perimetrul stadionului vor fi amplasate puncte de soluţionare a eventualelor situaţii ce pot apărea cu biletele achiziţionate,  semnalizate cu „Clearing Point” şi vor fi amplasate la intrările în Arena Naţională. Fiecare Clearing Point va pune la dispoziţie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu încurajează achiziţionarea biletelor din alte surse cu excepţia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziţionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

Haelos vor concerta în jurul orei 19:45, iar Depeche Mode vor urca pe scenă în jurul orei 20.45. Programul poate suferi modificări – organizatorii recomandând participanţilor la eveniment să consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum şi pagina de Facebook oficială a evenimentului, aici https://fb.me/e/2qk5GOIjR, pentru a fi la curent cu posibile modificări.

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori aşteptaţi, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, a mijloacelor de transport de tip ride-sharing sau orice alt mijloc de transport alternativ pentru a evita ambuteiajele.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: produse alimentare şi băuturi achiziţionate din afara perimetrului locaţiei (cu excepţia sticlelor proprii de apă, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fără dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.
Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, la accesul în incinta Arenei Naţionale vor fi puncte de control corporal amănunţit obligatoriu, iar participanţii sunt rugaţi să coopereze cu agenţii de securitate pentru efectuarea controlului şi eliminarea formării cozilor.

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele. Odată ieşiţi din zona de concert, pentru a reveni în arenă, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Această regulă este valabilă şi pentru posesorii de brăţări. 

De asemenea, spectatorii sunt încurajaţi să repereze punctele de prim ajutor apropiate zonei în care au alocate biletele.
Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment.
În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.
În incinta Arenei Nationale fumatul este strict interzis, mai puţin în zonele special amenajate şi marcate. Spectatorii care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.
Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare (o singură scanare).
Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator şi terţi. 

Acces minori

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie sau dopuri de urechi. Căştile de protecţie sau dopurile de urechi nu vor fi asigurate de către organizatori.
Minorii cu vârsta până în 16 ani trebuie să deţină bilet propriu şi să fie însoţiţi de un adult (posesor şi el de bilet propriu).

Toţi participanţii la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valid (carte de identitate/ paşaport/ permis de conducere).

Din cauza temeraturilor ridicate se poate intra cu sticle de apă fără dop

La eveniment spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, apă, cafea, îngheţată şi food trucks. Produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate barurile, însă din cauza numărului mare de participanţi prezenţi la locaţie, plăţile cu card pot înregistra întârzieri.

Barurile vor acoperi toate zonele de public: Gazon A, Gazon B, inele şi zona VIP.  Fumatul va fi permis doar în zone dedicate.

Din cauza temperaturilor ridicate, organizatorii vor permite accesul participanţilor cu sticle de apă proprii (aduse de acasă, achiziţionate de oriunde) cu capacitatea de maximum 0.5 litri, fără capac/ dop. Nu va fi permis accesul cu alte tipuri de lichide (în afară de apă) sau produse alimentare aduse de acasă/ procurate din alte locaţii.

Pe căile de acces spre porţile de scanare vor exista food trucks şi baruri, de unde participanţii îşi pot achiziţiona produse alimentare şi băuturi, cu care vor putea intra în stadion. Cei care doresc să îşi achiziţioneze produse alimentare de la food trucks sunt rugaţi să facă acest lucru înainte de a-şi scana biletul. După scanarea biletului, publicul nu va mai putea ieşi din interioriul stadionului înapoi în zona de food trucks, fără că biletul să îşi piardă valabilitatea (biletul nu poate fi scanat de două ori).
După scanarea biletului, participanţii la concert vor avea acces în interiorul stadionului, unde vor avea la dispoziţie baruri, de unde vor putea achiziţiona apă, băuturi răcoritoare şi alcoolice. În interiorul stadionului nu vor fi food trucks.
De asemenea, pentru publicul care deţine bilete în zona Gazon A (= zona din faţa scenei), băuturile vor fi decantate şi servite doar în pahare, din motive de securitate.
În incinta Arenei Naţionale vor exista şi puncte de merchandise oficial, unde produsele se pot achita atât cu numerar, cât şi cu cardul.
Pentru Gazon B toaletele vor fi amplasate în parcarea subterană a stadionului, cu acces din tunel. Spectatorii ce deţin bilete la Gazon A şi în tribune vor putea folosi toaletele deja existente ale stadionului.
La stadion nu vor fi garderobe sau lockere, aşadar publicul este rugat să nu aducă obiecte voluminoase sau interzise, întrucât nu le vor putea depozita în locaţie.

Condiţii meteo

Acoperişul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului şi va rămâne deschis, indiferent de condiţiile meteo. Vă recomandăm să consultaţi prognoza meteo în ziua concertului şi să vă procuraţi pelerine de ploaie. Umbrelele nu vor fi permise şi vor fi reţinute la filtrele de acces în spaţiul de eveniment. De asemenea, pentru siguranţa şi confortul spectatorilor, organizatorii recomandă utilizarea protecţiei solare (pălării, SPF).
Ultimele bilete pentru concertul Depeche Mode + Haelos de la Arena Naţională pot fi achiziţionate de la depechemode.emagic.ro, bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

În limita disponibilităţii, biletele se vor putea achiziţiona şi de la casele de bilete amplasate la intrările dinspre Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii nu încurajează achiziţionarea biletelor din alte surse cu excepţia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziţionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.